Haal het vlees een half uur voor gebruik uit de koelkast en uit de verpakking en laat het afgedekt op kamer temperatuur komen.
Dep het vlees droog met keukenpapier.
Verhit boter, met eventueel een scheutje olijfolie, in een koekenpan met een dikke bodem tot het schuim van de boter is verdwenen.
Bestrooi het vlees met zout en peper vlak voor de bereiding.Bak het vlees op hoge temperatuur aan beide zijden bruin. matig de temperatuur en bak tot het gewenste resultaat. rose 1-2 minuten per kant, medium 2-3 minuten, doorbakken 3-4 minuten.
Houd het vlees tijdens het bakken in beweging over de bodem van de pan en keer deze regelmatig. Prik niet met een vork in het vlees, zo blijft het mals en sappig.
Wikkel het vlees na het bakken in aluminiumfolie en laat het geheel even rusten alvorens te serveren. Het vlees is ook geschikt voor te bereiden op de bbq of op de grill!.
Leveranties volgens de algemene leveringsvoorwaarden COV (www.cov.nl) Reclamaties binnen 24 uur na ontvangst
Ondanks het feit dat Shannon Meats haar uiterste best heeft gedaan bij het samenstellen en onderhouden van de informatie op deze site. Is zij niet verantwoordelijk voor ...lees meer.....